10 Nisan 2023 Pazartesi

Her sistemin bir açığı vardır ve hatası olan hiçbir sistem mükemmel değildir. Anlayamadığınız şeyler var. Bilmediğinizden kaynaklanıyor çoğunlukla, haklısınız ama dinleyin: Eğer kimliğiniz ifşalanırsa mükemmel olan sistem ilk hatasını verir ve tutuklanırsınız. İşkence görür, acı çeker ve hayatlarınızdan hiç yaşamamış, hiç var olmamışçasına koparılırsınız. Kaç yaşında olduğunuz, başkaldırmanız ve her şeyin ardındaki asıl neden önemsizdir, bu gelişememiş toplumların en büyük utançlarından birisidir. Pek çok örneğini gördük. Basın yaşanılmış olanı anımsatmak için mükemmel bir araçtır. Düşünmeniz, görmeniz, fark etmeniz güzel bir başlangıçtır. İki gözün görebileceğinden fazlasını görmeye başlamak güzel bir isyan başlangıcıdır. Değişimi başlatacak olanın siz olduğunuzu unutmayın ve doğru zamanı bekleyin. Böyle bir zamanda koyunadamlarla uğraşmak anlamsızdır çünkü onlar hiçbir şey başaramayacak. 

İpler milletin elinde olmalı, her zaman. Koltuk sevdalısı o zorba diktatörleri ve aptal koyunadam sürüsünü alt edecek şey bu inançtır.

Unutma, devrim yakındır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

He r sistemin bir açığı vardır ve hatası olan hiçbir sistem mükemmel değildir. Anlayamadığınız şeyler var. Bilmediğinizden kaynaklanıyor çoğ...